Ulf-Borg-nov-09-Kopia.jpg

NYBRO RYGG

&

LASERKLINIK

ULF BORG

Naturligtvis finns gällande patientförsäkring

E-post: info@ulfborg.se

Telefon: 0481-168 99

Sök på hemsidan:

 

Hem Om mig kontakta mig laser behandlingar

Massage och Kiropraktik

Om kiropraktik

Ryggbesvär är något som drabbar oss alla någon eller några gånger i livet. Orsakerna och symptomen kan variera men de har alla det gemensamt att de orsakar svårigheter för den drabbade. Bortsett från det som de flesta associerar till detta, nämligen smärtor i ryggen så kan dessa även få andra följder och komplikationer, såsom obalans och andra funktionsnedsättningar i rygg och leder. De som söker hjälp har ofta smärtor i specifika kroppsdelar, exempelvis utmed ryggraden men problemet kan mycket väl vara muskulärt eller sådant som kräver mjukdelsbehandling.


Jag har många års erfarenhet av behandling av allt ifrån ryggskott till träningsskador och vet hur viktigt det är att man behandlar skador och besvär på rätt sätt. Utöver den specifika skadan eller åkomman så måste man även ta hänsyn till individuella aspekter. Att alltid sätta patienten i centrum är en självklarhet så Du som tar kontakt med oss kan vara säker på att du kommer att behandlas med såväl gedigen kunskap om olika behandlingsmetoder som av olika människor och olika sorters åkommor.


Åkommor som uppstått hastigt eller som byggts upp under lång tid, oavsett vad så kan du räkna med att du hos mig får ett erferat bemötande. Det är tyvärr ganska vanligt att man drar sig i det längsta att söka hjälp för krämpor och värk. Det kan få större och betydligt mer omfattande följder än att man så att säga bara går och har ont längre tid. Smärta föder smärta. Smärta kan ge rörlighetsproblem, något som i sig föder mer smärta. I värsta fall kan det resultera i bestående men. Därför är det viktigt att man kontaktar mig när man har smärtor och ledbesvär som man inte kan bemästra. Din kropp kommer att tacka dig. Det händer allt för ofta att jag kontaktas av patienter som jag hade kunnat hjälpa snabbare, patienter som hade kunnat bli smärtfria långt tidigare, om de bara inte valt att gå med smärta så länge som de gjort.
Smärta och besvär kan uppstå snabbt, exempelvis i samband med träning eller olyckor. De kan också uppstå över lång tid. Oavsett vad är det viktigt att lyssna på sin kropp och låta mig som erfaren och kunnig ta sig an problemet.

  

                                                Ulf-Borg-massage-09-2.jpg

Jag är utbildad på Axelssons gymnastiska institut i Stockholm

och använder mig av många olika behandlingsformer.

 

Copyright © Nybro Rygg o Laserklinik.